СПЕЦИАЛИЗИРАН ТРАНСПОРТ НА ЗЕМЕДЕЛСКА И СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА

транспорт на земеделска техника, транспорт на строителна техника

Предлагаме професионален транспорт на земеделска и строителна техника в Ямбол, Сливен, Карнобат, Нова Загора и Гурково, както и репатриране на специализирана техника. Разполагаме с модерен и надежден автопарк, който е на Ваше разположение през цялото денонощие. Разчитайте на нас – доверете се на дългия ни опит в тази специфична сфера, специализираното ни оборудване и екип от професионалисти със сериозен стаж в транспорта на извънгабаритна строителна и земеделска техника. Реагираме светкавично, даваме 100% гаранция, че техниката Ви ще бъде транспортирана навреме до всяка дестинация и ще стигне непокътната.

Имаме на разположение специално оборудван камион за надежден транспорт на земеделска техника и трактори до 8 метра, височина на платформа – 60 сантиметра и тонаж на товара до петнадесет тона.

транспорт на строителна и земеделска техника СЛИВЕН, ЯМБОЛ, КАРНОБАТ, НОВА ЗАГОРА, ГУРКОВО

Нашият камион има възможност да транспортира два трактора от 7,5 тона. Техниката ни е специализирана да товари без рампи, благодарение на ниската височина. В портфолиото ни от транспортни услуги фигурира превозването на влекачи, мотокари, камиони, вишки, комбайни, челни товарачи, строителна и земеделска техника от всякакъв калибър. Превозваме комбайни без да се демонтират гуми или други агрегати от комбайна.

Разполагаме с всички необходими сертификати и разрешителни, работим коректно и се уповаваме на разбирането, че ние сме на първа линия в помощ на всички, заети в земеделието и строителството. На нас може да разчитате за правилно планиране на времето и дейностите, внимателно товарене на техниката и своевременен и прецизен транспорт. Изберете нашия транспорт на земеделска и строителна техника за районите на Ямбол, Сливен, Нова Загора, Карнобат и Гурково, защото ние можем да свършим задачата прецизно и своевременно.

Галерия:

Видео: