Пътна помощ Сливен

пътна помощ Сливен

За денонощна пътна помощ в Сливен и областта дръжте координатите ни под ръка и разчитайте на екипа ни. ПТП или неизправност в движението на автомобила рязко прекъсват Вашето пътуване? Реагираме максимално бързо и адекватно на създалите се обстоятелства.

Разполагаме с техническия арсенал да окажем специализирано съдействие при катастрофи, аварирали автомобили, повредени микробуси, трудни за превоз машини и др. Репатрираме коли, мотокари, селскостопански и строителни съоръжения. Единственото условие е теглото им да не надхвърля 6 тона.

Изберете надеждната пътна помощ в Сливен

Ние Ви спестяваме не само време, като се отзоваваме незабавно след повикване. Спестяваме Ви грижи, тревоги и стрес. Предлагаме комплексно обслужване на изключително изгодни цени, които пък от своя страна Ви спестяват и известни финансови разходи.

От 27 г. насам клиентите разчитат на нашата коректност. Притежаваме опита, уменията и техниката, за да се справим успешно с всяка изненадваща ситуация на пътя. Готови сме да окажем пътна помощ в Сливен по всяко време на денонощието.

Не посрещайте сами предизвикателствата, които придружават пътуването. Ние ще бъдем до Вас всеки път, когато се нуждаете от съдействието ни.